SORBITOL

0
1068


نام بین المللی: INCI Name

SORBITOL

نام رایج در اروپا: ECName

Sorbitol

نام فارسی: Persian Name

سوربیتول

شرح کالا: Description

سوربیتول، یک ترکیب شیمیایی به صورت پودر و یا مایع است که در آب حل می شود. سوربیتول یا گلوسیتول یک الکل قندی است که در بدن انسان به آهستگی متابولیزه می‌شود. سوربیتول از احیای گلوکز حاصل می‌شود، با جانشینی گروه هیدروکسیل به جای گروه آلدهید. میزان کالری سوربیتول حدود یک سوم کمتر از کالری موجود در شکر است اما ۶۰ درصد بیشتر از آن، شیرین می باشد.این ماده به طور طبیعی در اکثر میوه ها و خانواده توت نظیر تمشک و سیب وجود دارد. همچنین این ماده به صورت تجاری و صنعتی در کارخانه ها در مقیاس بسیار گسترده تولید می شود. اهمیت این ماده برای صنایع غذایی و دارویی، به اثبات رسیده است. این ماده بعنوان شیرین کننده، نگهدارنده رطوبت، بهبود دهنده، بافت ساز، نگهدارنده، عامل کلوخه نشدن در صنایع غذایی کاربرد دارد. همچنین این ماده به عنوان یک جایگزین برای شکر در تعدادی از غذاها، از جمله غذاهای کم کالری و بدون قند، و همچنین محصولات دارویی و بهداشت دهان و دندان، مانند خمیر دندان و آدامس استفاده می‌شود. در طی واکنش شیمیایی دهیدروژناز، ترکیب سوربیتول -۶-فسفاتاز ۲-دهیدروژناز می تواند به قند فروکتوز تبدیل شود. سوربیتول در تهیه دهان شویه ها، خمیر دندان, ژل های دارویی و برخی از کرم ها استفاده شده و عملکرد آن نرم کننده و ضخیم کننده بافت محصولات لوازم آرایشی می باشد

خاستگاه: Origin

سوربیتول از احیای گلوکز حاصل می‌شود، با جانشینی گروه هیدروکسیل به جای گروه آلدهید.

حلالیت: Solution

آب

موارد مصرف: Applications

لوسیون افتر شیو

عملکرد: Function

( Humectant ) آبرسان
Plasticiser
( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

296

95

رنگ: Color

شکل: Shape

سفید

پودر

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C6H14O6

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

50-70-4

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید