لانولین / LANOLIN

0
1011


نام بین المللی: INCI Name

LANOLIN

نام رایج در اروپا: ECName

Lanolin

نام فارسی: Persian Name

لانولین

شرح کالا: Description

چربی پشم یا لانولین موم زرد رنگی می‌باشد که از غدد چربی پشم حیوانات گرفته می‌شود. بیشتر لانولین‌های مورد استفاده انسان از پشم گوسفند تهیه می‌شود. لانولین غالبا به اشتباه و برای بیش از ۱۵۰ سال در فارماکوپه ها چربی پنداشته می‌شد در حالی که فاقد گلیسرید و در حقیقت از مومها است. این موم از طریق فشردن پشم گوسفند در میان یک غلتک تهیه می‌شود. تمام یا بیشتر لانولین در زمان تهیه نخ، نمد و پارچه از پشم جدا می‌شود. نقش طبیعی لانولین در پشم برای حفاظت از آن و پوست جاندار در برابر نابسامانی‌های آب و هوا و محیط زیست است. همچنین به نظر می‌رسد این ماده نقشی در دستگاه پوششی بهداشتی بدن حیوان دارد. لانولین و بسیاری از مشتقات آن به عنوان ماده بهداشتی برای درمان و زیبایی پوست انسان استفاده می‌شود. از لانولین به عنوان یک نرم کننده ، لوازم آرایشی و دارویی مورد استفاده می شود. لانولین در حفاظت، درمان، و افزایش زیبایی پوست انسان استفاده می شود. خواص آب گریزی آن می تواند به محافظت از پوست در مقابل عفونت ها و یا تحریک پوست کمک کند،. همچنین لانولین به عنوان یک ماده فعال در بیشتر محصولات موضعی مانند پماد، روان کننده ها، لوسیون ها و لوازم آرایشی صورت استفاده می شود. لانولین نیز اغلب در داروهای درمانی پوست جهت محافظت پوست و همچنین زخم و عفونت استفاده می شود. از این محصول برای کمک به درمان سوختگی های پوست ناشی از تابش خورشید استفاده می کنند، لانولین به عنوان یک مرطوب کننده برای درمان و پیشگیری از خشکی و خشن بودن پوست، خارش و تحریکات جزئی پوست (مانند سوختگی پوست از پرتودرمانی) استفاده می شود. میتوان گفت این ماده کمک می کند تا سلول های مرده ی پوست سقوط کنند و به پوست کمک می کند تا آب بیشتری داشته باشد و پوست را نرم تر و نرم تر می کند.

ملاحظات: Remarks

تمام افرادی که به پشم حساسیت دارند باید از این ماده دوری نمایند. این ماده ممکن است موجب ایجاد آلرژی شود با این حال محصول فوق حساسیت های اندکی را به همراه دارد به طوری که تنها 1.7 درصد از 2500 فرد مورد بررسی عوارض آلرژی را نسبت به این ماده از خود نشان دادند.

خاستگاه: Origin

حیوانی

موارد مصرف: Applications

کرم
رژ لب
میکاپ
مراقبت از ناخن
مراقبت از آفتاب
صابون

عملکرد: Function

( Antistatic ) آنتی استاتیک
( Emollient ) نرم کننده
( Emulsifier ) امولسیفایر
( Hair Conditioner ) حالت دهنده مو
( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست
( Surfactant ) سورفکتانت

تامین کنندگان: Suppliers

De La Tossee
Stella
Coroda
Fanrong



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

-

38-42

رنگ: Color

شکل: Shape

زرد 

خمیر

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

- -

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

8006-54-0

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید