COCAMIDE MEA

0
786


نام بین المللی: INCI Name

COCAMIDE MEA

نام رایج در اروپا: ECName

Comperlan 100

نام فارسی: Persian Name

کامپرلان 100
کوکامید منو اتانول آمین

شرح کالا: Description

کوکامید MEA ترکیبی از روغن نارگیل و اتانول آمین می باشد. روغن نارگیل غنی از اسید های چرب است. این ترکیب شیمیایی در مواد اولیه صنایع آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد که به دلیل استفاده از روغن نارگیل “طبيعي” هستند و به عنوان ماده مومی و سفید اغلب به عنوان عامل فوم کاربرد دارند. کوکامید MEA عامل فعال سطحی (سورفکتانت) است و هنگامی استفاده می شود که ضخامت و کدری مورد نیاز باشد. کوکامید MEA از فعالیت سورفکتانت های اصلی در شامپو، ژل دوش یا هر محصول فوم مانند پشتیبانی می کند و مناسب فوم های ضخیم است، زیرا ویسکوزیته محصول را افزایش می دهد. در قرن مدرن، کوکامید MEA یک ماده شیمیایی سالم و ایمن به عنوان عنصر در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و محصولات مراقبت از مو وجود دارد. مورد استفاده به عنوان فاكتور مهم در فوم ها و محصولات ضايعات آبي مبتني بر آب است. در مقایسه با کوکامید DEA ، کوکامید MEA خفیف تر و دارای اثرات درمانی است. کوکامید DEA دارای توانایی تحریک پوست است و ممکن است در حین تماس در افراد مبتلا به آلرژی پوست و آسم ایجاد کند. کوکامید DEA بسیار سمی وسرطانزاست و تنفس بخار آن باعث مسمومیت حاد،کوتاه مدت و مزمن میشود. در مواردی که در صنایع شوینده مورد استفاده قرار میگیرد نباید غلظت آن بیشتر از 10 درصد باشد و نباید در صنایع آرایشی و محصولات مراقبت شخصی حاوی عوامل نیتروژن استفاده شود. در صنایع شوینده و صنایع آرایشی و بهداشتی، کوکامید MEA در فرمولاسیون صابون حمام و شامپو به عنوان مواد اولیه صنایع شونده و مواد اولیه صنایع آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. این ماده شیمیایی نیز یک عنصر رایج در امولسیون ها مانند کرم های اصلاح، ژل ها و محصولات مراقبت از پوست است. از آنجا که کوکامید MEA از نارگیل ها مشتق شده است، به عنوان عنصری است که می تواند در داشتن موهای سالم تر، ضخیم تر، شفاف تر و قابل کنترل تر تاثیر زیادی داشته باشد. حتی یک ماده مؤثر در درمان بعضی از مشکلات مو مانند شوره سر، خارش پوستی و ریزش مو می باشد. همچنین می تواند بخشی از صابون دست، به عنوان ضدعفونی کننده دست، محصولات حمام و مرطوب کننده ها باشد.

ملاحظات: Remarks

افرادی که دارای پوست حساس هستند، برای استفاده از محصولات کوکامید MEA باید مراقبت های خاصی داشته باشند، زیرا می تواند مقدار کمی از کوکامید DEA نیز داشته باشد. اگر پوستی حساس داشته باشید، با یک متخصص پوست برای مراقبت بهتر مشورت کنید.نوزادان و کودکان نوپا نیز باید در استفاده از محصولات کوکامید MEA مراقبت بیشتری داشته باشند. کوکامید MEA در بسیاری از صنایع آرایشی یافت می شود، بنابراین برای افرادی که دارای پوست حساس هستند، قبل از استفاده منظم روی قسمت کوچکی از پوست آزمایش نمایند.

موارد مصرف: Applications

صابون

عملکرد: Function

( Emulsifier ) امولسیفایر
( Emulsion Stabiliser ) تثبیت کننده های امولسیون
( Foam Booster ) تقویت کننده کف
( Surfactant ) سورفکتانت
( Viscosity Controlling ) کنترل کننده گرانروی



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

200

124

رنگ: Color

شکل: Shape

سفید

تکه تکه

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

CH3(CH2)nCONHCH2CH2OH

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

68140-00-1

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید