ایزو پروپیل پالمیتات / ISOPROPYL PALMITATE

0
774


نام بین المللی: INCI Name

ISOPROPYL PALMITATE

نام رایج در اروپا: ECName

Isopropylpalmitat

نام فارسی: Persian Name

ایزو پروپیل پالمیتات

شرح کالا: Description

ایزوپروپیل پالمیتات ایزوتونیک است به این معنی که شوری آن مشابه با مایعات بدن است که حتی در مقادیر کوچک مصرف می شود. این مواد افزودنی برای بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و مو است که برای بهبود رطوبت در پوست و مو استفاده می شود. ایزوپروپیل پالمیتات طبیعی است و به جای مراقبت شخصی و محصولات مراقبت از مو در بسیاری از صنایع دیگر استفاده می شود. این ماده شیمیایی دارای خواص خوب و مطلوب مانند مرطوب کننده، نرم کننده، ضخیم کننده و همچنین استاتیک است که می تواند اثر موهای غیرقابل تحمل، خشک و آسیب دیده را کاهش دهد.

ملاحظات: Remarks

هنگام استفاده از محصولات مراقبت شخصی که حاوی ایزوپروپیل پالمیتات هستند، عوارض جانبی متعددی در هنگام استفاده بیش از حد این ماده شناخته شده است . عوارضی که باعث ایجاد آکنه، جوش سر سیاه و سفید می شود . درموها ممکن است به علت افزایش روغن یا رطوبت موها بیش از حد مورد استفاده قرار نگیرند.

خاستگاه: Origin

ایزوپروپیل پالمیتات از پردازش اسید پالمیتیک از روغن نارگیل حاصل می شود.

حلالیت: Solution

اتانول, diethyl اتر , استون

موارد مصرف: Applications

آرایشی بهداشتی ایزوپروپیل پالمیتات به طور موثر به عنوان یک روش موثر برای درمان و بهبود درخشش و کیفیت مو استفاده می شود. محصولات مراقبت از مو با استفاده از این ماده بسیار مهم برای کمک به موهای خشک و غیرقابل کنترل است. محصولات با ایزوپروپیل پالمیتات باعث کاهش آسیب کلی مو می شوند و همچنین باعث بهبود سلامت مو می شوند. در مراقبت از پوست، محصولاتی با ایزوپروپیل پالمیتات، میزان رطوبت پوست را بهبود می بخشد تا لمس شود و کمتر مستعد ابتلا به اگزما و درماتیت باشد. بهبود رطوبت پوست همچنین بر سلامت پوست تأثیر می گذارد؛پوست روشن و نرم و صاف،به نظر می رسد. زمانی که به طور منظم استفاده می شود خطوط خوب کاهش می یابد و منافذ ریز و تنگ می شود. ایزوپروپیل پالمیتات نیز برای محافظت از لوازم آرایشی مانند مسواکها، پایه ها، تونر ها و پنهانکارها استفاده می شود. همچنین این ماده به عنوان یک عنصر اصلی در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی دیگر مانند لوسیون، کرم صورت ، طراحی شده است.

عملکرد: Function

( Antistatic ) آنتی استاتیک ( Binding ) منسجم کننده ( Emollient ) نرم کننده ( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست ( Solvent ) حلال ( Perfuming ) معطر کننده



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

-

13.5

رنگ: Color

شکل: Shape

بیرنگ

مایع

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C19H38O2

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

142-91-6

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید