PANTHENYL ETHYL ETHER

0
621


نام بین المللی: INCI Name

PANTHENYL ETHYL ETHER

نام فارسی: Persian Name

پانتنول اتیل اتر

رتبه بندی: Ranking

خیلی خوب

موارد مصرف: Applications

عملکرد: Function

( Antistatic ) آنتی استاتیک ( Hair Conditioner ) حالت دهنده مو



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

- -

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

- -

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

667-83-4

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید