پارافین مایع / PARAFFINUM LIQUIDUM

0
744


نام بین المللی: INCI Name

PARAFFINUM LIQUIDUM

نام رایج در اروپا: ECName

Mineral Oil

نام فارسی: Persian Name

پارافین مایع
روغن معدنی

شرح کالا: Description

پارافین مایع یک روغن معدنی به شدت تصفیه شده است که در لوازم آرایشی و پزشکی کاربرد بسیار فراوانی دارد. پارافین مایع یک روغن شفاف و بدون بو است که در واقع محصول جانبی تصفیه نفت خام برای تولید بنزین و سایر فرآورده های نفتی است. پارافین مایع اصطلاحی است که برای روغن معدنی بسیار تصفیه شده اختصاص یافته و مناسب محصولات مراقبت از پوست ، مواد آرایشی ، دارویی و حتی برای مصرف خوراکی است. روغن معدنی یا روغن پارافین ، مخلوطی از آلکان های نفت خام می باشد. روغن معدنی از نفت خام به روش تقطیر در خلا تولید می شود که از آن چندین ماده تقطیر شده و یک روغن باقی می ماند که سپس روغن را بیشتر تصفیه می کنند. روغن های معدنی تصفیه نشده یا تحت تصفیه کم توسط سازمان های بهداشت جهانی در گروه مواد سرطان زا در گروه ۳ طبقه بندی می شوند ، زیرا قرار گرفتن در معرض مزمن این مواد از جمله ترکیبات معطر چند حلقه ای آلکیله (PAC ) می تواند منجر به سرطان پوست شود. روغن معدنی یکی از عناصر رایج در لوسیون های کودک ، کرم های سرد ، پمادها و مواد آرایشی برای درمان و جلوگیری از خشکی پوست ، پوسته پوسته شدن ، خارش پوست و تحریکات جزئی پوست است.

ملاحظات: Remarks

اصطلاح paraffinum perliquidum برای نشان دادن پارافین مایع سبک استفاده می شود ، در حالی که اصطلاح paraffinum subliquidum برای نشان دادن روغن معدنی غلیظ تر استفاده می شود. بر اساس نتایج Stiftung Warentest هشدار می دهد که از وازلین یا هر محصولی که بر پایه روغن های معدنی است برای محصولات مراقبت از لب استفاده نشود.

خاستگاه: Origin

پارافین مایع از خالص سازی نفت خام حاصل می شود و هیچ شباهتی به نفتی که استخراج شده ندارد. پارافین در دمای ۱۵۰-۲۷۵ درجه سانتی گراد می جوشد. می توان آن را از زغال سنگ ، چوب و شیل نفت نیز استخراج کرد ، اما بیشتر از تقطیر نفت خام به دست می آید.

موارد مصرف: Applications

از پارافین مایع در صنعت آرایشی و بهداشتی بطور گسترده ای استفاده می شود. از جمله کرم های پاک کننده ، کرم های سرد ، کرم های مرطوب کننده ، روغن های برنز کننده و محصولات آرایشی دیگر مانند دستمال مرطوب استفاده می شود. همچنین می توان از آن به عنوان لوسیون نرم کننده برای درمان خشکی پوست استفاده کرد.

عملکرد: Function

( Antistatic ) آنتی استاتیک
( Emollient ) نرم کننده
( Skin Protectant ) محافظ پوست
( Solvent ) حلال



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

۱۵۰-۲۷۵

-

رنگ: Color

شکل: Shape

بیرنگ

مایع روغنی

بو: Smell

مزه: Taste

بی بو

-

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

- -

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

8012-95-1 / 8042-47-5

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید