لانولین اتوکسیله / PEG-75 LANOLIN

0
728


نام بین المللی: INCI Name

PEG-75 LANOLIN

نام رایج در اروپا: ECName

PEG-75 Lanolin

نام فارسی: Persian Name

لانولین اتوکسیله

رتبه بندی: Ranking

خوب

خاستگاه: Origin

حیوانی

حلالیت: Solution

آب 

موارد مصرف: Applications

محصولات حمام صاف کننده مو اسپری مو محصولات اصلاح مراقبت از ناخن مراقبت از پوست آرایش چشم.

عملکرد: Function

( Emollient ) نرم کننده ( Emulsifier ) امولسیفایر ( Surfactant ) سورفکتانت



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

زرد متمایل به کهربایی

جامد خمیری

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

- -

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

61790-81-6 / 8039-09-6

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید