POLYQUATERNIUM-10

0
923


نام بین المللی: INCI Name

POLYQUATERNIUM-10

نام رایج در اروپا: ECName

Polyquaternium-10

نام فارسی: Persian Name

پلی کواترنیوم 10

رتبه بندی: Ranking

خیلی خوب

شرح کالا: Description

پلی کواترنیوم-10، همچنین به عنوان کواترنیوم-19 شناخته می شود، یک نمک آمونیاک پلیمری از هیدروکسی اتیل سلولز است که با اپوکسی اکسید تریمتیل آمونیوم واکنش داده است. وزن های مختلف مولکولی پلی کواترنیوم-10 به طور کلی بین 250،000 تا 600،000 می باشد. پلی کواترنیوم-10 یک پودر گرانول سفید با بوی خاص آمین است. در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی، به طور عمده در تولید محصولات مراقبت از مو، لوسیون و لوازم آرایشی استفاده می شود. پلی کواترنیوم-10 دارای چهار یون آمونیوم است که با استفاده از ترکیبات هیدروکسی اتیل سلولز تولید می شود. این ماده در مواد آرایشی به عنوان حالت دهنده، حجم دهنده و نرم کننده در غلظت های 0.1 تا 5 درصد استفاده می شود. پلی کواترنیوم-10 در بیشتر موارد در قرنیه نفوذ نمی کند اما توسط سطوح کریستالی جذب می شود. داده های به دست آمده از آزمایش های انجام شده روی حیوانات به صورت استنشاقی، پوستی و چشم، بیشتر نشان دهنده تنها درجه پایین سمیت پلی کواترنیوم-10 در غلظت هایی است که اکنون در محصولات آرایشی استفاده می شود. پلی کواترنیوم-10 پلیمری است که دارای سطح فعال کاتیونی است و از طریق سطوح کراتین مانند مو و پوست (stratum corneum) جذب می شود. فرایند جذب این پلیمر بر سطوح بیان شده به راحتی توسط pH در محدوده 4 تا 10 تحت تأثیر قرار نمی گیرد. اما در خارج از محدوده ی این pH فرایند جذب به آرامی تحت تاثیر قرار می گیرد. جذب پلی کواترنیوم-10 به سطوح کراتینی به وسیله ی وسط اضافه کردن الکترولیت های (نمک های)، آلومینیوم، آهن، کلسیم یا سدیم کاهش می یابد. پلی کواترنیوم-10 توسط میکرو ارگانیسم ها یا به عبارت دیگر به صورت بیولوژیکی قابل تجزیه است. حضور اتیل الکل یا پروپیلن گلیکول به افزایش پایداری این ماده کمک می کند.

ملاحظات: Remarks

بررسی ایمنیCIR: کارشناسان CIR آزمایش های مربوط به سمیت پلی کواترنیوم-10 را بررسی کردند که نشان می دهد این ماده دارای سمیت کمی است. مطالعات بر روی نفوذ این ماده در پوست نشان می دهد که پلی کواترنیوم-10 به بافت کراتین به شکل ضعیفی جذب می شود. مطالعات انجام شده با استفاده از غلظت های 5 درصد پلی کواترنیوم-10 نشان می دهد که این ماده بیشتر باعث حساسیت پوست و چشم ها می شود. همچنین مطالعات صورت گرفته باغلظت 2 درصد از پلی کواترنیوم-10 نشان می دهد که این ماده، تحریک کننده و حساسیت زا نیست. نتایج مشابهی از فرمولاسیون محصولات حاوی پلی کواترنیوم-10 حاصل شد؛ این داده های همچنین نشان می دهد که این ماده حساس به نور نیست اما اگر این ماده بسوزد محصولات حاصل اکسید های کربن مانند دی اکسید و مونوکسید کربن خواهد بود.

خاستگاه: Origin

روش تولید پلی کواترنیوم-10 شامل مراحل زیر است: تهیه عامل اتری کننده ی کاتیونی و نیز تولید پلی اکسترونوم 10 به وسیله واکنش بین عامل اتری کننده ی کاتیونی و هیدروکسی اتیل سلولز. روش آماده سازی عامل اتری کننده ی کاتیونی (ETA) شامل مراحل زیر است: ابتدا عامل اتری کننده ی کاتیونی با واکنش بین اپوکسی کلروپروپان و تری متیل آمین تولید میگردد، پس از آن محصول به دست آمده شستشو و خشک می شود تا عامل اتری کننده ی کاتیونی به دست آید. روش آماده سازی عامل اتری کننده ی کاتیونی همچنین شامل گام پالایش پس از خشک کردن عامل اتری کننده ی کاتیونی نیز هست. در این مرحله (مرحله پالایش) به وسیله ی ساکشن به مدت 2-3 ساعت در 30- 50 درجه ی سانتیگراد در محیط خلاء 0.1- تا 0.081- مگا پاسکال و در سرعت هم زدن r / min 40 -50 عملیات فیلتر کردن انجام می شود. پلی کواترنیوم-10 دارای کيفيت بسيار خوب و عبور نور بسیار بالا (در حدود 97.5 تا 99.5 درصد) و محتوای خاکستری آن بیش از 3 درصد نیست.

حلالیت: Solution

آب

موارد مصرف: Applications

شامپو
ژل موی سر
شامپو بدن
پاک کننده صورت
تونیک مو
لوسیون
کرم

عملکرد: Function

( Antistatic ) آنتی استاتیک
( Film Forming ) لایه ساز
( Hair Fixing ) تثبیت کننده مو



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

سفید

پودر

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C25H50ClNO16

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

81859-24-7 / 53568-66-4 / 54351-50-7 / 55353-19-0 / 68610-92-4 / 81859-24-7

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید