SODIUM LAURYL SULFATE

0
739


نام بین المللی: INCI Name

SODIUM LAURYL SULFATE

نام رایج در اروپا: ECName

Sodium Lauryl Sulfate
SLS
ﺳﺪﯾﻢ دودﺳﯿﻞ ﺳﻮﻟﻔﺎت SDS
سدیم مونودودسیل سولفات
سدیم لاریل سولفات
سدیم منو لاریل سولفات
سدیم دودکانوسولفات
SODIUM DODECYL SULPHATE
SODIUM LAURYL SULFATE SODIUM LAURYL SULFATE
Texapon K12

نام فارسی: Persian Name

سدیم لوریل سولفات

شرح کالا: Description

سدیم لوریل سولفات که به اختصار SLS به آن می گویند از راﯾﺠﺘﺮﯾﻦ ﺳﻮرفکتانت های آنیونی با قدرت زیاد ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ. این ماده یک ترکیب شیمیائی امولسیون کننده، پُف‌دهنده، تسریع کننده انحلال و کف کنندگی است که از آن در صنایع شوینده و صنایع غذائی استفاده می‌شود و همچنین مواد فعال کننده سطحی آنیونی در تولید شامپو می باشد. سدیم لوریل سولفات دراکثر شوینده ها مثل مایع ظرفشوئی و پاک کننده‌های صنعتی (کارواش وکف شورها و بر طرف کننده روغن) و در بیش از 90 ٪ مواد بهداشتی وپاک کننده بدن و سر از قبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم و لوسیون چه به صورت مایع یا غیرمایع جهت زدودن چربی به عنوان ماده کف کننده و پاک کننده و امولسیون کننده مواد چسبنده بکارمی رود و جزو مواد اولیه آرایشی و داروئی است و عامل اصلی ایجاد کف در شوینده ها می باشد. این ماده موجب شکسته شدن سد رطوبتی پوست شده و خود به راحتی در پوست نفوذ می نماید و به دیگر مواد شیمیایی نیز اجازه می دهد تا به راحتی نفوذ کنند. ضمن ترکیب با سایر مواد شیمیایی تبدیل به مواد خطرناک و سرطان زای قوی پوستی می شود که همچنین می تواند عامل ریزش مو شود . سدیم لوریل سولفات حاوی 70% سدیم دودسیل سولفات و 30% سدیم تترادسیل سولفات است که گرید خالص آن در ساخت خمیردندان و شامپو استفاده می شود و گرید صنعتی آن در تولید مایع ظرفشویی بکار می رود.

ملاحظات: Remarks

سدیم لوریل سولفات نیز مانند دیگر سورفکتانت چربی روی پوست را شسته در نتیجه موجب ایجاد خارش و سوزش می شود. ولی تا به حال هیچ سندی در خصوص سرطانزا بودن این ماده گزارش نشده است. ECDS این ماده را جزو موادی که پتانسیل ایجاد حساسیت در بدن انسان کنند دسته بندی کرده است. CTR تحقیقات سال 2005 خود, مصرف محدود سدیم لوریل سولفات در محصولات آرایشی و بهداشتی را بلامانع دانسته است و اذعان داشته است که میزان مصرف آن در محصولاتی که روی پوست به مدت زیاد (بیش از یک ساعت) باقی می مانند نباید بیش از 1% باشد. ECDS احتمال مضر بودن آنرا برای محیط زیست اعلام کرده است FDA مصرف آنرا در محصولات غذایی و آرایشی و بهداشتی تایید کرده است.

موارد مصرف: Applications

شامپو سر
خمیردندان
شامپو بدن
رنگ مو
صابون
خمیر ریش
کف حمام
ریمل
پودر لباس شویی
لکه بر
شامپو فرش
دهان شویه
لوسیون های مرطوب کننده
لوسیون

دوز مصرفی: Dosage

10-20% در محصولات شوینده معمولی 20-30% در محصولات شوینده قوی حداکثر 1% در محصولاتی که به مدت طولانی روی پوست می مانند.

عملکرد: Function

( Cleanser ) پاک کننده
( Denaturant ) دناتورانت
( Emulsifier ) امولسیفایر
( Foaming ) کف ساز
( Surfactant ) سورفکتانت

تامین کنندگان: Suppliers

Huntsman

Kao Chemicals Europe Stepan Europe
.Miwon Commercial Co
BASF
Kolb
Lubrizol



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

-

206

رنگ: Color

شکل: Shape

سفید یا شیری

پودر کریستالی یا فلسی

بو: Smell

مزه: Taste

ندارد

-

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

NaC12H25SO4

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

151-21-3

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید