BETAINE

0
466

نام بین المللی: INCI Name

BETAINE

نام رایج در اروپا: ECName

Betaine  TRIMETHYLGLYCINE ABROMINE GLYCOCOLL BETAINE OXYNEURINE

نام فارسی: Persian Name

بتائین

رتبه بندی: Ranking

خیلی خوب

شرح کالا: Description

در علم شیمی بتائین به ترکیبی گفته می‌شود که شامل دو گروه عاملی‌ کاتیونی با بار مثبت که هیچ اتم هیدروژنی ندارد و یک گروه عاملی با بار منفی که ممکن است مجاور گروه کاتیونی نباشد. بتائین در واقع یک سورفکتانت (ماده فعال کننده سطحی) از نوع آمفوتری است که در pH بالا، سر قطبی آنها دارای بار الکتریکی منفی و در pH پایین، سر قطبی دارای بار الکتریکی مثبت است. سورفکتانت ها مهم ترین بخش از فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی هستند که شامل سورفکتانت های آنیونی، کاتیونی، آمفوتری، غیریونی می باشند. بتائین معمولا در چغندر و سایر سبزیجات یافت می شود. این ماده به عنوان قوام آور ، افزایش دهنده کف و نرم کننده و نیز برای امولسیونه کردن استفاده می شود

ملاحظات: Remarks

FDA مصرف این ماده را در محصولات غذایی و آرایشی بهداشتی بلامانع دانسته است چون تا به حال هیچگونه گزارشی در مورد سمیت این ماده منتشر نشده است. ECDS اعلام کرده است که این ماده هیچگونه اثر سمی برای انسان و محیط زیست ندارد. مطالعات گستره PubMed دال بر عدم سمیت این ماده می باشد.

خاستگاه: Origin

بتائین معمولا در چغندر و سایر سبزیجات یافت می شود.

موارد مصرف: Applications

شامپو پاک کننده های صورت صابون شامپو بچه

عملکرد: Function

( Antistatic ) آنتی استاتیک ( Hair Conditioner ) حالت دهنده مو ( Humectant ) آبرسان ( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست ( Viscosity Controlling ) کنترل کننده گرانروی

تامین کنندگان: Suppliers

Evonik EOC Group SEPPIC Huntsman



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

- -

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C5H12NO2

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

107-43-7

203-490-6

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید