هیدروکسی اتیل سلولز / Hydroxyethyl Cellulose

0
118

نام بین المللی: INCI Name

Hydroxyethyl Cellulose

نام رایج در اروپا: ECName

HYDROXYETHYLCELLULOSE
Cellulose hydroxyethylate
Cellulose hydroxyethyl ether

نام فارسی: Persian Name

هیدروکسی اتیل سلولز

شرح کالا: Description

هیدروکسی اتیل سلولز (HEC) یک پودر گرانولار بی بو ، بی مزه ، غیر یونی و سفید تا زرد کم رنگ است که به راحتی در آب سرد و گرم حل می شود اما در اکثر حلال های آلی بسیار نامحلول است. هیدروکسی اتیل سلولز یک عامل ژل کننده و ضخیم کننده است که از سلولز به دست می آید. به طور گسترده ای در لوازم آرایشی ، محلول های تمیز کننده و سایر محصولات خانگی استفاده می شود. هیدروکسی اتیل سلولز و متیل سلولز غالباً با داروهای آبگریز در فرمول های کپسول ، برای بهبود انحلال داروها در مایعات گوارشی استفاده می شوند. هیدروکسی اتیل سلولز بهترین پلیمری است که در ساخت سرم ها و ژل های کریستالی شفاف ، کرم ها و لوسیون های نرم کننده با خاصیت پاک کنندگی بالا در محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده می شود . این ماده به تقویت عملکرد سایر مواد موجود در فرمولاسیون محصولات مراقبت از پوست و مو کمک می کند. همچنین هیدروکسی اتیل سلولز باعث افزایش عملکرد مواد کف کننده سورفکتانت می شود ، در نتیجه باعث می شود از سورفکتانت کمتری در شامپو یا نرم کننده های موی سر استفاده شود و این کار باعث لطافت بیشتر پوست سر و موها می شود. این پلیمر به افزایش ثبات محصولات مراقبت از موی سر بسیار کمک می کند. همچنین ماندگاری محصولات مراقبت از مو و محصولات مراقبت های شخصی را نیز افزایش می دهد. HEC محلول در آب از مواد کلیدی مراقبت از مو در محصولات محافظت می کند و با افزایش خاصیت کف کنندگی و تشکیل کف بیشتر در محصولات مراقبت از مو به تقویت خاصیت پاک کنندگی شامپوها کمک می کند. هیدروکسی اتیل سلولز یکی از مواد اصلی و پایه در تولید محصولات ژل موی سر و سرم های تقویتی مو می باشد زیرا هیدروکسی اتیل سلولز بهتر می تواند موها را نرم و صاف کند ، بدون اینکه موی شما را چرب و پوسته پوسته کند. اگرچه این پلیمر باعث افزایش ویسکوزیته محصولات مراقبت از مو می شود ، اما به راحتی و به طور مساوی روی سطح رشته های مو پخش می شود و یک پوشش محافظ نازک روی موها ایجاد می کند. به دلیل وجود این خواص بسیار مفید ، از این ترکیب به طور گسترده ای در کرم های مو ، ژل های حالت دهنده مو ، سرم های حالت دهنده ، اسپری های مو ، شامپوها و نرم کننده ها استفاده می شود .

خاستگاه: Origin

هیدروکسی اتیل سلولز با مخلوط کردن سلولز خالص شده با هیدروکسید سدیم یک توده سلولز قلیایی میسازد سپس این سلولز قلیایی با اکسید اتیلن واکنش داده و یک سری استرهای هیدروکسی اتیل سلولز تولید می شود.

حلالیت: Solution

محلول در آب

موارد مصرف: Applications

پلیمر هیدروکسی اتیل سلولز صمغی است که می تواند بدون هیچ زحمتی در ترکیبات مراقبت از پوست و مو استفاده شود اما برای جلوگیری از تشکیل توده (چشم ماهی) باید کاملاً در آب حل شود. چشم ماهی به توده هایی گفته می شود که وقتی ماده ای پودری بدون آبرسانی مناسب به آب اضافه شوند ، تشکیل می شود. حین مخلوط کردن هیدروکسی اتیل سلولز با استفاده از مخلوط کن مطمئن شوید کاملاً در آب حل شده و سپس پودر را به آب اضافه کنید و وقتی متوجه شدید که فاز آبی شروع به ضخیم شدن می کند ، باید سرعت مخلوط کن را افزایش دهید. از این پلیمر به دلیل خاصیت ضخیم کنندگی ، در محصولات مراقبت از پوست و مو بسیار استفاده می شود. این ترکیب به دلیل خاصیت اتصال ، تشکیل فیلم ، تثبیت کننده امولسیون و کنترل کننده ویسکوزیته ، نقشی اساسی در صنایع آرایشی بهداشتی پیدا کرده است. همچنین این پلیمر به بهبود بافت و شکل ظاهری محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت های شخصی بسیار کمک می کند. پلیمر HEC به طور مستقیم برای موها مفید نیست اما وقتی به محصولات مراقبت از مو اضافه می شود ، یک بافت ضخیم و خامه ای به محصولات می بخشد. از هیدروکسی اتیل سلولز در ساخت محصولات تمیز کننده خانگی مانند شوینده ها، مایع های شستشوی دست و مواد ضدعفونی کننده های دست استفاده می شود . در صنعت داروسازی ، از این پلیمر به عنوان حلال دارو و به عنوان ماده معلق ساز استفاده می شود.

دوز مصرفی: Dosage

غلظت هیدروکسی اتیل سلولز در فرمولاسیون ها بین ۰.۵ تا ۲٪ می باشد.

عملکرد: Function

ژل کننده
ضخیم کننده

تامین کنندگان: Suppliers

Ashland
Vevy
SE Tylose
Celotech
Chemir
Sumitomo Seika



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

-

140 درجه سانتی گراد

رنگ: Color

شکل: Shape

سفید تا زرد کمرنگ

پودر گرانولار

بو: Smell

مزه: Taste

بی بو

بی مزه

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C36H70O19

806.9

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

9004-62-0

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید